Β. Νουλέζας: Καλή μεταγραφή για την ΝΔ ο Γ.Καρατζαφέρης.


Αν συμπράξει ο ΛΑ.Ο.Σ. του Γ. Καρατζαφέρη που έμεινε λόγω της μνημονιακής επιλογής του εκτός Βουλής και σχεδιάζει παρά τίς αποθαρρυντικές δημοσκοπικές εκτιμήσεις αυτόνομη πολιτική κάθοδο σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές με την φιλελεύθερη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη μόνον όφελος θα αποτελεί για την γαλάζια παράταξη που δύσκολα θα εξασφαλίσει πολιτική αυτοδυναμία.

Διαθέτει μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία έχει πολιτική συγγένεια με τον πολιτικό χώρο αυτό παρόλο που χαρακτηρίζεται ενίοτε ακροδεξιός και πατριδοκάπηλος Δεν κατανοώ πώς μπορεί να είναι Αντιπρόεδρος της ΝΔ που χρειάζεται ιδεολογική και κοινωνική διεύρυνση και προς τον μεσαίο χώρο ο Άδωνις Γεωργιάδης που αυτομόλησε από τον ΛΑ.Ο.Σ. και δεν είναι εφικτό να υπάρξει πολιτική συνεργασία με τον Γ.Καρατζαφέρη που προέρχεται από τα σπλάχνα της. 

Μετά την θριαμβευτική νίκη Τράμπ στις ΗΠΑ την πτώση Ματέο Ρέντσι και απαξίωση της ΕΕ, έρχεται κύμα συντριπτικών αλλαγών.στήν Ευρώπη ,που στρέφεται και έλκεται από την εθνικιστική ρητορική. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε οικτρά να αποδεσμεύσει την Ελλάδα από τα καταστροφικά Μνημόνια που θα έσκιζε να απομειωθεί το εξωτερικό χρέος και την επιτήρηση των δανειστών που ζητούν σκληρότερα οικονομικά μέτρα και μεγαλύτερες πιο άγριες περικοπές συντάξεων μισθών και άλλων κοινωνικών παροχών. Ο κ Τσίπρας κοιτάζει να κρατηθεί στην εξουσία με μερίσματα και άλλες έκτακτες προεκλογικές παροχολογίες . 

Φοβούμαι και πιθανολογώ αν δεν υπάρξουν τέτοια γενναία ανοίγματα ένθεν και ένθεν οι απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι που βλέπουν το προσφυγικό τσουνάμι να εισβάλλει και την φτώχεια να μεγαλώνει στην απροστάτευτη χώρα μας θα αλληθωρίζουν και θα κατευθύνονται δικαιολογημένα προς την ΧΑ .

Β.Νουλέζας
Δικηγόρος
SHARE

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου